Om Os

Hver morgen går vi på arbejde for at sikre vores kunder den bedste rådgivning og de bedste produkter

Hvad gør os til pelseksperter

Vi indkøber rå skind af høj kvalitet på verdens førende pelsauktioner. Vi sorterer disse skind og garver dem efter alle kunstens regler, for at sikrer vores kunder det lækreste og flotteste produkt. Disse kompetencer kræver flere års erfaring og basisviden, som kun kan opnås ved en gennemgribende uddannelse. Alle i vort firma, som har med skind at gøre har derfor været igennem skindsorteringen hos Kopenhagen Fur, som er verdens førende pelsauktionshus. Derudover har alle arbejdet i forskellige kendte udenlandske pelshuse for derved at erhverve sig viden om international pelshandel. Denne viden har i dag udmøntet sig i henvendelser fra kunder verden over, som hyrer os som indkøbere af skind til egne pelsproduktioner.

Den bedste rådgivning

Vores forretning bygger på gode og lange relationer med kunder. Derfor går vi hver dag på arbejde for at sikre vores kunder den bedste rådgivning og de bedste produkter.

Dyrevelfærd

Dyrehold og dyrevelfærd er et grundvilkår for os. Det er afgørende, at vi altid sikrer at produkter, der går igennem vores virksomhed overholder love og regler omkring dyrehold og dyrevelfærd. Det værende sig både dansk love, EU-lovgivning såvel som Washington-konventionen.

0