Historien

MAP er en familieejet virksomhed med over hundrede års historie

Den lange historie kort

Virksomheden er i dag drevet af 4. og 5. generation af Alex Petersen familien, nemlig Rasmus Alex Petersen og hans to sønner Kristoffer og Morten Alex Petersen. Oprindeligt blev firmaet stiftet under navnet Nordisk Pelsvare Fabrik i 1903 og stifteren var Alexander Petersen, som familien sidenhen er opkaldt efter. Nordisk Pelsvare Fabrik blev overtaget af Alexanders to sønner Hans og Kaj, som valgte at ændre navnet til Brdr. Alex Petersen. Det hed firmaet frem til 1956, da Kajs søn, Mogens overtog firmaet og igen ændrede firmanavnet til sit eget navn, som firmaet til stadighed kalder sig: Mogens Alex Petersen A/S og vores brandlabel MAPFUR – Copenhagen.

Pels og Ekspertrådgivning

Gennem årene har virksomheden udviklet sig meget. Udover at købe og sælge pels- og skindprodukter, arbejder MAP også som eksperter, der handler på kommissionsbasis på verdens pelsauktioner. Familien er kendt som værende nogle af verdens førende eksperter inden for pels og skind.

I 1903 stiftede Alexander Petersen firmaet under navnet Nordisk Pelsvare Fabrik.

En Yderst Spændende Kundekreds

Kongefamilien, præsidenter, ministre, indenlandske og udenlandske skuespillere har købt pels hos Mogens Alex Petersen A/S. Siden 1986 har vores firma leveret bjørneskind, til den Kgl. Livgardes bjørneskindshuer. Det er vi meget stolte af.
Uanset hvem kunderne er, så er det altid en fornøjelse at se glæden i øjnene på kunden, når de står foran spejlet og har fundet den helt rigtige pels.

0