Om Os

Hver morgen går vi på arbejde for at sikre vores kunder den bedste rådgivning og de bedste produkter.

XXX Hos MAP starter alle fra bunden og arbejder sig op. Nogle ville nok påstå, det starter allerede ved fødslen da pels og skin er blevet en del af familiens blod. Alle har arbejdet på sorteringen hos Kopenhagen Furs aktionshaller, der er verdens største centrum for handel med pels og skind. Et utal af udlandsrejser, endeløse timer brugt på at sortere pels og skind samt arbejde hos udenlandske pelshuse, udgør fundamentet for en dygtig ekspert i vores verden. Det er jo ikke et fag, man kan lære ved at læse en bog – så vi tager de mange års praktisk erfaring, der skal til at blive ekspert, meget alvorligt.

Dyrehold og dyrevelfærd er i sær vigtige for os hos MAP. Det er afgørende for os at vi altid sikrer at produkter, der går igennem vores virksomhed overholder love og regler omkring dyrehold og dyrevelfærd. Det værende sig både dansk love, EU-lovgivning såvel som Washington-konventionen. Det er en grundparameter i vores forretning.

Hver morgen går vi på arbejde for at sikre vores kunder den bedste rådgivning og de bedste produkter. Hos MAP kender vi markedet og det gør at vores kunder får rådgivning og produkter der sikre lange relationer. Vi tænker langsigtet, da vi har planer om at drive forretning mange år ud i fremtiden.

Rasmus Alex Petersen

Direktør

Kristoffer Alex Petersen

Direktør

0