Historien

MAP har, til alle tider, været et af de største lagre af pelsvarer i Nordeuropa.

MAP er en gammel virksomhed opkaldt efter Mogens Alexander Petersen. I 1903 stiftede Mogens Alexander Petersen firmaet under navnet Dansk Pelsvare Fabrik. Virksomheden blev overtaget af hans to sønner og firmaet fik navnet Brdr. Alex Petersen v/ Kaj og Hans Alex Petersen. Næste generation overtog virksomheden i 1956, hvor man ændrede navnet til Mogens Alex Petersen (MAP). Kaj Alex Petersen drev virksomheden i mange år. Løbende overdrog han tøjlerne til 4. Generation i Rasmus Alex Petersen, der i dag er direktør.

 

Femte generation er på vej, da Kristoffer Alex Petersen i dag er en del af virksomhedens ledelse. Gennem årene har virksomheden udviklet sig meget. Udover at købe og sælge pels- og skindprodukter, arbejder MAP også som eksperter, der handler på kommissionsbasis på verdens pelsaktioner. Familien er kendt som nogen af verdens førende eksperter indenfor pels og skind.

I 1903 stiftede Mogens Alexander Petersen firmaet under navnet Dansk Pelsvare Fabrik.

Mange spændende og kendte personligheder er gået gennem dørene hos MAP igennem årene. Virksomhedsledere, skuespillere og politikere har købt deres overtøj hos os. Siden 1986 har MAP leveret bjørneskind til den Kgl. Livgardes Bjørneskindshuer. Vi har også skullet skulle skaffe de fineste skind til kendte udenlandske skuespillerinder som Elizabeth Taylor, Ava Gardner, Paris Hilton og Sharon Stone. Men også helt almindelige mennesker, med en kærlighed for pels og skind, kommer hos os. For os er det stadigvæk en sand fornøjelse at se glæden i øjnene på kunden, når de står foran spejlet med det helt rigtige produkt.

0